Bli UUA-coach på din arbetsplats

Har din arbetsplats bestämt sig för att satsa på Universell Utformning av Arbetsplatser (UUA)? Då är det läge för en coachutbildning. 16 februari och 16 mars. Pris 12 500 kr (ex moms)

Nästa tillfälle

Datum
16 februari 2022

Budskapet om den universella utformningen av arbetsplatsen behöver många spridare för att det ska bli verklighet. Därför erbjuder vi den här UUA-coachutbildningen, så att du som går den kan bli en UUA-coach inom din egen organisation. Under UUA-coachutbildningen får du den kunskap, de metoder och verktyg som du behöver för att ta frågorna vidare och kunna göra din organisation/företag mer universellt utformad.

För att delta behöver du ha mandat så att du kan ta UUA-resan vidare på hemmaplan efter utbildningen. Målgrupp är t ex personer med ansvar för rekrytering, arbetsmiljöfrågor, fysisk utformning av lokaler, antidiskrimineringsarbete, tillgänglighet. Du kanske har en funktion inom HR, fastighetsansvar eller är fackligt skyddsombud på din arbetsplats. Det viktiga är att du kan och vill ta UUA vidare i din eller dina kunders organisation. 

För att gå coachutbildningen bör du redan ha bekantat dig med UUA genom till exempel en grundutbildning.

"Bra varierat med teori och övningar!"
Deltagare i utbildningen